Services

Vores omhyggelige proces- og efterkontrol sikrer højeste standard I rens, samt sikrer et sundt miljø og indeklima

29 43 43 43
29 43 43 43

RENS

Rensning er mere skånsom proces end almindelig vask. Tøjet krymper mindre, og farverne bevares bedre.

Ved rensning af tøj bruges der altid organiske opløsningsmidler. De er især gode til at angribe og opløse pletter af olie og fedt, fordi de indgår en kemisk forbindelse med smudset, som derved trækkes bort fra tøjet og ud i rensevæsken. Hvis tøjet er meget snavset og i øvrigt kan tåle det, tilsætter man ofte renseforstærker, som er en form for vaskemiddel.

PLETFJERNING

Hvis pletter bliver opdaget, udføres specialiseret pletbehandling, alt efter plettens omfang, anciennitet og oprindelse. De fleste pletter forsvinder ved denne proces, men i få tilfælde er pletbehandlingen ikke nok, da pletten er trængt dybt inde i tøj fiberet. Her vurderes om en omrens ville hjælpe på pletten, hvis ikke, så bliver kunden informeret om situationen. Kunden får mulighed for at vælge en grovere pletbehandlings metode, dog på eget ansvar da der er chance for at den grove pletbehandling kan skade tøjet, i form af farvetab.

PRES & STRYGNING

Med top-professionelle presse/stryge maskine samt dygtige faglærte medarbejdere der går op i de mindste detaljer, er vi istand til at presse og stryge dit tøj til perfektion.

Dit tøj bliver kontrolleret for udført kvalitet en sidste gang og tjekket for pletter, fnuller snavs etc. Hvis den lever op kravene pakkes de ind i plastic, hvorefter de er klar til afhentning.

REPARATION AF TØJ

Vi har alle prøvet at tøjet går i stykker eller kommer ud af form, men vi nænner ikke at smide det ud. Det er der heldigvis råd for! Vi skræddersyer den perfekte løsning for dig! Minut Rens tilbyder også alle slags tøj reparationer og skrædder opgaver inde for tøj og tekstil. Vi har professionelle skræddere i systuen til dette, som er yderst passionerede i faget, og udfører arbejdet med største præcision.

Se vore priser
29 43 43 43

Hvis du ikke allerede har brugt vores service, så skynd dig og ring på 29 43 43 43 eller via mail på info@minutrens.dk, og få 20% i rabat den første måned!

LEVERING, LIGE TIL DØREN!

Minut rens tilbyder også afhentning og levering af dit tøj, så du slipper for at bruge din fritid på at ind- og aflevere.

Oplys os, hvor og hvornår vi skal afhente det snavsede tøj, og vi kommer efter aftale og henter det. Tøjet bliver afleveret til vores renseri, der ordner tøjet efter den højeste standard. Herefter leveres tøjet på det aftalte sted og tid.

Vi afhenter og leverer i alle ugens hverdage. Hvis du ikke allerede har brugt vores service, så skynd dig og ring på 29 43 43 43 eller via mail på info@minutrens.dk.

Din bestilling bliver afhentet, sorteret, vasket eller renset, strøget og leveret lige til døren.

Kort sagt, så flytter vi dit renseri ud til din hoveddør!

Kontakt os…

…og få et uforpligtende tilbud

© Copyright - Minut Rens
Spar op til 30% Se tilbud her
+ +